12 februari 2018

Aangenaam: dit is No Nonsense Technical solutions

No Nonsense Technical solutions (NNTS) is een ingenieursbureau dat samenwerkt met de technische universiteiten van Twente, Delft en Eindhoven. Hierbij wordt de kloof tussen enerzijds bedrijven die willen innoveren en resultaat gericht zijn en anderzijds de academische wereld met een gigantische hoeveelheid kennis en innoverend vermogen, gedicht.

NNTS zet excellente studenten in om vraagstukken uit het bedrijfsleven op te lossen. Los van hun studie, waardoor NNTS resultaat kan garanderen. Zo kunnen de snelheid en de praktische oplossingen geleverd worden die het bedrijfsleven wenst. NNTS biedt betaalbaar advies, engineering en prototype ontwikkeling en zorgt voor een stroom van studenten met een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Onze doelstelling is om in heel Nederland een innovatiepartner te zijn voor bedrijven die streven naar ontwikkeling en nieuwe ideeën, en sinds de oprichting is NNTS sterk aan het groeien om dit doel te halen. Om dit te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar een voltijd projectmanager die zich bezig gaat houden met het oppakken van steeds complexere projecten voor de ontwikkeling van innovatieve producten en ideeën.

Een van onze recente projecten is een onderzoekstraject voor de Gemeente Rotterdam, dat door middel van data-analyse de mogelijke toepassingen voor riothermie wil onderzoeken. Met het aanleggen van een teststrook asfalt voorzien van warmtewisselaars heeft de Gemeente Rotterdam de eerste stap gezet, waarna NNTS aan het werk is gegaan om de prestaties te meten en daarmee de mogelijke toekomstige stappen van riothermie uit te zetten.

Een ander voorbeeldproject waar binnenkort mee wordt gestart, is de ontwikkeling van een offroad scootmobiel, dat mindervaliden de mogelijkheid moet geven van de natuur te kunnen genieten. Een enorme uitdaging gezien de omstandigheden waarin het product moet kunnen werken, maar ook door de brede doelgroep waarvoor dit product weer nieuwe mogelijkheden zal bieden.

Door de diversiteit aan studenten kan een uniek team worden samengesteld voor ieder project. Daarmee levert NNTS kwaliteit en frisse ideeën voor bedrijven met een blik op de toekomst. Bekijk vooral even onze website www. www.nnts-group.nl of de nieuwe bedrijfsfilm.

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Partnerschap met DNHK

Sinds kort zijn we lid van de Duits Nederlandse handelskamer (DNHK). Het Kiemt netwerk begeeft zich met diverse…

Van startup naar Silicon Valley

Het is Sensfix gelukt om binnen één jaar van startup in Gelderland naar Silicon Valley in USA te…

Events

Early Morning Toast 24 mei – meld je aan!

Op deze ontbijtsessie gaan we je informeren over de beschikbare middelen en instrumenten voor het bevorderen van succesvol…

Samenwerking in de grensregio bekrachtigd

Provincie Gelderland en Nordrhein-Westfalen gaan de samenwerking van startups aan weerszijden van de grens versterken. Hiervoor tekenden gedeputeerde…