Netwerk

Innovaman

  • website: innovaman.nl
  • adres: Benedendorpseweg 78
  • 6862 WK Oosterbeek

InnovaMan (voorheen O-foil) biedt ondersteuning bij technologische ontwikkelingen en business development op basis van interim-management. De oprichter Patrick Heuts heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van innovatiemanagement. Binnen Philips en NXP Semiconductors heeft hij verschillende innovatieve implementatietrajecten opgezet en geleid vanuit business management principes van het IMD in Lausanne (www.imd.ch). Zijn werkwijze is praktijk- en persoonsgericht. Een onafhankelijke visie helpt om nieuwe invalshoeken en/of mogelijkheden te ontdekken, uit te werken en te implementeren.

O-foil was een initiatief gevestigd bij GreenHouse in Arnhem, dat zich richtte op het aanbieden van nieuwe technologieën in de scheepsmarkt. De systemen van O-foil waren gebaseerd op vleugelvoortstuwing (dolfijnstaart) ter vervanging van de traditionele scheepsschroef.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required