Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs

lokatie Landzicht
De Jan Terlouw Innovatieprijs is een prijs voor duurzame en innovatieve ondernemingen die sinds 2011 jaarlijks door Kiemt wordt uitgereikt. De stichting stimuleert hiermee ondernemers die verder kijken dan vandaag en met duurzame innovaties de toekomst dichterbij brengen. De prijs is een erkenning aan deze visionairs en omvat € 10.000 euro aan prijzengeld. Daarnaast reikt de jury de ambitieprijs ter waarde van 5.000 euro prijzengeld en 5 dagen advies/ondersteuning door Kiemt.

Uit de aanmeldingen kwamen de volgende drie duurzame en innovatieve ondernemingen voor de hoofdprijs naar voren: Save Plastics, BE O Bottle en ClimateBooster. De start-ups CaffeInk, Saint Trofee en Wattage zijn genomineerd voor de ambitieprijs.

Tijdens het congres pitchen de genomineerden voor de jury bestaande uit Sander Markus (Qirion), Christien Lokman (HAN), Leendert Tamboer (Twence) en Yasemin Cegerek (wethouder Gemeente Heerde) onder voorzitterschap van Jan Terlouw zelf. De prijs wordt die avond tijdens het Kiemt Congres uitgereikt.