Event

Inspirerende kennissessie Circulaire ICT-inkoop in de zorg

10 jun 2021
12:00 - 13:00

Wist je dat een refurbished laptop nét zo goed werkt als een nieuwe? En dat slimme organisaties veel geld kunnen besparen door eerst te kijken naar hergebruik en reparatie? Er zijn talloze nieuwe manieren van denken mogelijk door de transitie naar een circulaire economie. Nu alleen nog doen. Want hier wordt te weinig gebruik van gemaakt in ICT-inkooptrajecten. En dat is gek, want steeds meer organisaties willen circulair inkopen.

Zo ook in de zorg, waar organisaties duurzame stappen willen zetten, maar waar de focus ligt op het besparen van geld. Hierdoor worden er vooral goedkope, maar niet duurzame producten ingekocht. Terwijl de circulaire keus juist de goedkoopste kan zijn! Hoog tijd om over dit onderwerp meer kennis te delen. Daarom organiseren COPPA, KplusV, Health Valley en Kiemt deze online kennissessie. 

Doelgroep: Iedereen met een interesse in slimme en circulaire ICT-inkoop in de zorg. Dus ben je werkzaam in de zorg- en ICT-sector, als ondernemer, inkoper, duurzaamheidsadviseur, beleidsmedewerker, kennisdrager of anders, meld je dan snel aan voor deze online kennissessie! Wij nemen je mee in de kansen en uitdagingen én bieden handreikingen zodat je het straks gewoon kunt gaan doen. Dan lees je de volgende keer deze uitnodiging misschien wel op een refurbished laptop.

Programma: 

12.00u Online welkom door Lara Habold (COPPA)
12.05u –        Willem Hoek (COPPA) over de ICT en uitdagingen in de zorg.

–        Erick Wuestman (KplusV) over Rapid Circular Contracting (RCC).

–        Linde Boot (CHG-MERIDIAN) over de lifecycle van technologische apparaten.

12.55u Afsluiting

Schuif online aan!
Interesse? Geef je hieronder kosteloos op en schuif donderdag 10 juni 2021 van 12.00 – 13.00 uur online aan. Ook is het mogelijk om vragen te stellen via onze live chatbox! Voel je vrij om deze uitnodiging te delen met je netwerk.

Aanmelden

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door COPPA, KplusV, Health Valley en Kiemt en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland en ProCirc.

 

Betrokken netwerk
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required