Event

Innovatief congrestival “The Future of US”

11 sep 2020
13:30 - 20:00

The Future of Us is een innovatief congrestival over de energietransitie en een circulaire economie. Dit evenement heeft de inhoud van een congres en de energie van een festival.

Kom ook en stap in onze tijdmachine. Terug in de tijd gaan we zeker niet, we kijken vooruit. Hoe ziet onze toekomst eruit? Onze economie draait op volle toeren, alles is circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Wat zeg ik? Innovaties reiken veel verder, tot in het heelal.

Nee, dit zijn geen zweverige voorspellingen, hallucinaties of glazen bollen: er wordt al volop gewerkt aan deze zonnige toekomst. Dit is het moment om te ervaren waar we al toe in staat zijn en om mee te dromen met wat er nog staat te gebeuren.

Visionairs, uitvinders, waarmakers, politici, ondernemers, wetenschappers, studenten, startups en jij vinden elkaar op dit festival. Vraag en aanbod worden aan elkaar gekoppeld, innovaties krijgen een podium en verhalen krijgen luisteraars. Op The Future of Us vinden, verbinden, vertellen en versnellen we.

Op vrijdag 11 september 2020 stap je op het duurzaamste industriepark van Nederland, Industriepark Kleefse Waard in Arnhem, een andere wereld in. Op deze plek beleef je aan den lijve wat er allemaal al mogelijk is en hoe dichtbij die verre toekomst eigenlijk is; deze start NU!

Kijk voor meer informatie en updates over sprekers op: www.thefutureofus.nl

Initiatiefnemers: Kiemt en IPKW

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required