Event

Innovatief congrestival “The Future of US – Goes Digital”

11 sep 2020
13:30 - 20:00

Op vrijdag 11 september is het zover: The Future of Us- Goes Digital. Het  is congrestival vindt plaats vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard en is een online event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren over de energietransitie en een circulaire economie.

Kom ook en stap in onze tijdmachine. Terug in de tijd gaan we zeker niet, we kijken vooruit. Hoe ziet onze toekomst eruit? Onze economie draait op volle toeren, alles is circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Wat zeg ik? Innovaties reiken veel verder, tot in het heelal.

Nee, dit zijn geen zweverige voorspellingen, hallucinaties of glazen bollen: er wordt al volop gewerkt aan deze zonnige toekomst. Dit is het moment om te ervaren waar we al toe in staat zijn en om mee te dromen met wat er nog staat te gebeuren.

Visionairs, uitvinders, waarmakers, politici, ondernemers, wetenschappers, studenten, startups en jij vinden elkaar op dit festival. Vraag en aanbod worden aan elkaar gekoppeld, innovaties krijgen een podium en verhalen krijgen luisteraars. Op The Future of Us vinden, verbinden, vertellen en versnellen we.

Op vrijdag 11 september 2020 stap je een andere wereld in. Op deze plek beleef je wat er allemaal al mogelijk is en hoe dichtbij die verre toekomst eigenlijk is; deze start NU!

Kijk voor meer informatie en het programma op: www.thefutureofus.nl

Initiatiefnemers: Kiemt en IPKW

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required