Event

‘Stal van de Toekomst’ – Routekaart per bedrijf

25 Jan 2022 t/m 22 feb 2022
10:00 - 15:00

Ben jij de varkenshouder van de toekomst uit Oost-Nederland? Kiemt organiseert in samenwerking met De Hoeve InnovatieEncon Clean EnergyKDV en Wageningen University & Research meerdere sessies gericht op het duurzame concept ‘Stal van de Toekomst’ voor de varkenshouderij.

Let op: inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Aansluitend op de startbijeenkomst en 6 verdiepingssessies waarbij we zijn ingegaan op het concept ‘Stal van de Toekomst’ voor de varkenshouderij is het tijd voor de volgende stap! We gaan in twee sessies met minimaal 10 varkenshouders een individuele routekaart opstellen (maatwerk). De sessies zijn van 10.00u tot 15.00u waarbij de volgende thema’s centraal staan:

Sessie 1 op dinsdag 25 januari 2022 (online)

  • Omgevingsanalyse; wat gebeurt er al in de sector en welke concrete mogelijkheden zijn er voor een varkenshouder?
  • Ketensamenwerking; welke afspraken wil je maken met ketenpartners om duurzaamheid te kunnen borgen (bv voederleverancier, slachterij)

Sessie 2 op dinsdag 22 februari 2022

  • Vertaling naar concreet plan per bedrijf.
  • Op basis van de in de sessies verkregen informatie gaan de varkenshouders zelf aan de slag met hun individuele routekaart. Daarbij worden zij ondersteunt door verschillende experts die hen op onderdelen kunnen helpen.

Wat betekent dat voor jou, de varkenshouder
De routekaart sessies zijn kosteloos met één gestelde voorwaarde. De varkenshouder zal de sessies co financieren in de vorm van investering in tijd.

Inschrijvingen gesloten

Helaas zijn de inschrijvingen voor de bijeenkomsten voor de routekaart sessie gesloten. Wel graag willen weten welke inzichten uit de sessies zijn voortgekomen? Hou dan onze website in de gaten voor het slot event van ‘Stal van de Toekomst’ op donderdag 24 maart van 15:00u tot 18:00u.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required