Event

Seminar van RUG over Circulaire Economie

30 nov 2021
10:00 - 16:00

Op dinsdag 30 november verzorgt Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een online seminar over hun laatst gepubliceerde onderzoek over ‘Classificatie van Businessmodellen in de Circulaire Economie’.

In Nederland wordt hard gewerkt aan het realiseren van een circulaire economie. In opdracht van het Ministerie van EZK is een praktijkgericht onderzoek uitgevoerd naar bestaande en toekomstige circulaire businessmodellen. Op 30 november aanstaande vindt op de Faculteit Campus Fryslân van Rijksuniversiteit Groningen een digitaal seminar plaats waarin de uitkomsten van dit onderzoek gepresenteerd worden. Het Ministerie van Economische zaken komt een toelichting geven op hun beleid gericht op circulariteit. Circulair Friesland komt verhalen hoe zij concreet omgaan met de transitie opgaven. In de middag kan gekozen worden uit verschillende workshops. Zie voor het volledige programma onderstaande aanmeldlink.

Ingegeven door de recente COVID-19 maatregelen, is besloten om dit seminar geheel online te verzorgen. Deelname aan het seminar is gratis.

Meer weten of aanmelden? Klik dan hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required