Event

Samen werken aan emissieloze voertuigen in de GWW

1 sep 2021 t/m 30 sep 2021

!!!!! LET OP VERPLAATST NAAR SEPTEMBER, NADER TIJDSTIP VOLGT !!!!!

De bouwsector is verantwoordelijk voor ongeveer 39% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Op de bouwplaats vindt een deel van die emissie plaats. Met name door de vele zware voertuigen die daar actief zijn. Gelukkig is die bereidheid er ook. Veel partijen willen bijdragen aan de reductie van CO2-emissie op de bouwplaats en zien daarvoor ook de mogelijkheden.

Bent u werkzaam als (Gelderse) opdrachtgever, bouwbedrijf, leverancier of producent binnen grond-, weg- en waterbouw (GWW) en wilt u verder in gesprek over de mogelijkheden en belemmeringen? Meld u dan nu (via link) aan voor de digitale kennissessie: ‘Samen werken aan emissieloze voertuigen in de GWW’.

Kiemt en het Gelders Energie Akkoord (GEA) hebben deze handschoen opgepakt en tekenen voor de organisatie. Doel van de sessie is: samen inzicht vergaren in de mogelijkheden voor de verduurzaming van mobiele werktuigen GWW. Met een aantal gastsprekers belichten we verschillende kanten van deze problematiek, maar we zoeken ook gelijk de verdieping in verschillende interactieve break-out sessies om tot eerste plannen en concrete vervolgstappen te komen.

Wanneer: September 2021

Waar: Online (Teams, link volgt na opgave)

Kosten: Geen. U kunt gratis deelnemen

Bent u ook van de partij? Klik dan op deze link voor uw inschrijving.

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door:

Kiemt   en Gelders Energie Akkoord

in samenwerking met :

VNO NCWmidden  en  Cirkelstad

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required