Event

Masterclass: van 2 medewerkers naar een succesvol bedrijf

1 dec 2021

Op woensdag 1 december verteld oprichter Herwin Voortman hoe zij het BIM (Bouwwerkinformatiemodel) gedachtengoed hebben geïmplementeerd bij haar klanten in de bouwwereld. Ook sluit Herwin Voortman aan bij dit interessante gesprek.

In 2013 hebben namelijk Robbin Breukink en Herwin Voortman hun bedrijf BIM4ALL opgericht, vanuit de collegebankjes bij Saxion. Ze wilden verandering op gang brengen en de bouw blijvend veranderen. In 7 jaar tijd is BIM4ALL uitgegroeid tot een organisatie van 70 FTE, waarin innovaties en optimalisaties voorop staan.

Bent u benieuwd hoe zij hun bedrijf tot een succes gebracht hebben, of heeft u zelf een vraag, kom dan op 1 december om 15:30 uur naar De Steck voor de kick-off van hun MASTERCLASSES.

Deze bijeenkomst is de Kick off van de Steck NEXT STEP masterclasses. Het totale programma bestaat uit een 8-tal kennissessies op de 2e dinsdag van de maand, die starten om 16:00 uur. Per module vraagt de Steck een bijdrage van € 75 (excl. BTW).

Klik hier voor meer informatie.

Betrokken netwerk
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required