Event

Kom naar het 2e SEE-café op 4 april en doe mee!

4 apr 2019
15:30 - 17:00

Het zwaartepunt Sustainable Energy & Environment (SEE) timmert volop aan de weg. Waarmee precies en wat jij ermee kan, hoor je bij het maandelijkse SEE-café. In het 2e SEE-café op donderdag 4 april vindt de kick-off plaats van het project Biomassa voor Energie & Grondstoffen.

Je krijgt verder de actuele stand van zaken van andere projecten waarmee het HAN-zwaartepunt Sustainable Energy & Environment (SEE) volop bezig is. Je hoort ook wat je bijdrage kan zijn.

Locatie: 
HAN Kapittelweg 33 in Nijmegen, La Pluche

Wanneer:
Donderdag 4 april van 15.30 tot 17 uur

Het zwaartepunt is van de HAN, dus van ons allemaal! In dat kader houden we maandelijks een SEE-café. De deuren staan open voor iedereen binnen of buiten de hogeschool. Na een presentatie of inleiding van een half uur volgt er steeds ruim de gelegenheid tot kennisuitwisseling en netwerken.

Naast een korte presentatie over de plannen en recente ontwikkelingen binnen SEE zal er een kick-off zijn van het project Biomassa voor Energie & Grondstoffen. Bij de transitie naar een biobased en circulaire economie zal niet alleen de energie uit hernieuwbare bronnen als biomassa moeten komen maar ook de grondstoffen. Wil je weten wat dit alles te maken heeft met de plant vezelhennep en hoe hierbij zowel de economische, de sociaal-maatschappelijke, als de technische en biologische kant van belang zijn? Kom naar het SEE-café en laat je informeren, want het is alle hens aan dek voor de verbinding van onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven in dit multidisciplinaire project. Wij halen graag jouw ideeën en bijdragen op!

Aanmelden
In verband met catering verzoekt de organisatie om je voor deze bijeenkomst aan te melden. Stuur hiervoor een e-mail aan see@han.nl.

Klik hier voor de website.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required