Event

Kiemt Najaarscongres 2018: CO2 uit de lucht!

1 okt 2018
10:00 - 17:00

Innovaties voor vermindering, hergebruik en vastlegging CO2

Het is bijna zover! Op maandag 1 oktober vindt ons Kiemt Najaarscongres plaats op de Novio Tech Campus in Nijmegen. Het hoofdthema is “CO2 uit de lucht”. Tijdens het congres wordt ingegaan op innovaties voor vermindering, hergebruik en vastlegging van CO2. Ook zal dit jaar de Jan Terlouw Innovatieprijs tijdens ons congres worden uitgereikt onder begeleiding van Jan Terlouw zelf. Kiem je ook?

Om 10.00 uur openen we de deuren van gebouw M. Jan Douwe Kroeske heet je, samen met directeur Rikus Wolbers van de Novio Tech Campus, van harte welkom. Keynote spreker van de dag is Paul Iske. Hij is hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan Universiteit Maastricht en oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Paul neemt ons mee in de wereld van experimenteren, innoveren en leren. Peter Drenth, gedeputeerde van Provincie Gelderland, sluit het eerste plenaire deel af met de Gelderse opgave voor een klimaat- en energieneutraal Gelderland.

Na deze aftrap kun je deelnemen aan één van de 5 workshops (zie programma). Om 14.00 uur vervolgen we het plenaire programma met onder andere de Kiemt Summerlabb Quiz en de Jan Terlouw Innovatieprijs-uitreiking. We sluiten het plenaire deel af met de versnellers Michiel Scheffer (gedeputeerde Provincie Gelderland), Linda van de Maat (directeur Ubbink BV), Margien Storm van Leeuwen (Manager New Business Bredenoord)  en Maarten Arentsen (Associate professor Energy Innovation aan Universiteit Twente) , gevolgd door een netwerkborrel met een hapje en drankje.

Programma

10.00 uur   Ontvangst in de grote zaal Gebouw M
10.30 uur   Welkom door dagvoorzitter Jan Douwe Kroeske en directeur Rikus                          Wolbers van Novio Tech Campus
10.50 uur   Presentaties door Chief Failure Officer Paul Iske en gedeputeerde Peter  Drenth
11.45 uur    Workshops CO2 uit de lucht!
13.00 uur   Lunch met bezoek aan Kiemt Summerlabb
14.00 uur   Vervolg plenair programma met Kiemt Summerlabb Quiz door Jan                            Douwe Kroeske en uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs 2018
15.00 uur   Rondetafelgesprekken over de thema’s van de workshops
15.30 uur   Slotstuk ‘Aan tafel met de versnellers’ Michiel Scheffer, Linda van de Maat, Margien Storm van Leeuwen en Maarten Arentsen .
16.30 uur   Netwerkborrel met hapje en drankje

Aanmelden congres & workshops

Locatie
Novio Tech Campus
Gebouw M
Transistorweg 5
Nijmegen

Klik hier voor de plattegrond, routebeschrijving en de gratis parkeermogelijkheden. Deelname aan het congres en de workshops is kosteloos.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required