Event

Early Morning Talk: Transities realiseren door succesvol ondernemen

22 jun 2021

Dinsdag 22 juni om 8:00 uur gaan wij weer live met onze Early Morning Talk! Deze keer gaan we het gesprek aan met ondernemers en adviseurs over hoe je succesvol een innovatie naar de markt brengt en wat de tips & trics zijn uit eigen ervaringen. Zo willen we weten wat het bewandelde pad is geweest, welke interventies zij hebben meegemaakt, hoe ze het financieel hebben aangepakt, wat zij nooit meer zouden doen en wat beslist wel.

Samen met onze gastheer Luc Kikkert gaan we in gesprek met verschillende gasten uit de praktijk en bespreken we een aantal inspirerende cases.

Schuif online aan!
Schuif online aan en krijg meer inzicht over wat er allemaal komt kijken bij succesvol ondernemen. Interesse? Geef je dan hieronder kosteloos op. Wij vullen graag je ontbijt aan met stevige gesprekken, nuttige informatie en adviezen.

Mocht het formulier niet zichtbaar zijn, dan is mogelijk je webbrowser verouderd. Stuur dan een e-mail naar: secretariaat@kiemt.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required