Event

Early Morning Talk – Blik op de toekomst

24 nov 2020
00:08 - 00:08

DIRECT NAAR DE LIVESTREAM

Tijd om vooruit te kijken op a.s. 24 november. Welke kansen liggen er binnen Kiemt en de thema’s energietransitie en circulaire economie klaar om te ontkiemen? Waar kan jij met jouw innovatieve organisatie op aansluiten? Even werpen we kort een blik over onze schouder, maar vooral kijken we vooruit. Want de toekomst, daar gaat de volgende Early Morning Talk over.

Op dinsdagochtend 24 november om 8.00 uur schuiven aan de ontbijttafel van Luc Kikkert de volgende ondernemers en instellingen uit het netwerk van Kiemt om een blik vooruit te werpen:

Sprekers

René Tankink (Tauw) vertelt over bermgrasverwaarding en hoe dit project zich verder zal ontwikkelen.
Dina El Filali (Dutch Boosting Group) over Dutch Boosting Group en wat zij doen om bij te dragen aan de energietransitie.
Franske van Duuren (Kiemt) legt uit welke mogelijkheden Kiemt biedt.
Caroline Kamerbeek (DNV GL) & Sarike van Wette (Alliander) over wat er nodig is vanuit hun werkveld om de energietransitie te versnellen en hoe Kiemt en haar netwerk hier een boost aan geeft.

Geef je op en praat online mee!

Wil je deze Early Morning Talk niet missen? Schrijf je dan in via deze link.  Ook is het mogelijk om tijdens de livestream vragen te stellen via de chatbox. 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required