Event

CIRCLES University – Eiwittransitie

9 jun 2021
16:00 - 17:00

Op woensdag 9 juni organiseert CIRCLES weer een CIRCLES University van 16:00 tot 17:00 uur. In samenwerking met CIRCLES partners Wageningen University & Research en Regio Food Valley gaat CIRCLES het hebben over de eiwittransitie. Hoe staat het ervoor met de eiwittransitie en hoe komen we verder?

Tijdens deze interessante online livestream zullen er allerlei vragen aan bod komen over de eiwittransitie zoals: Wat is de eiwittransitie nu precies en waarom speelt dit in de huidige maatschappij een rol? Hoe ziet de toekomst van de vleesvervanger eruit? Hoe kan een dergelijke keten worden ingevuld?

Ook zal het mogelijk zijn om als kijker direct jouw vraag te stellen aan de sprekers in de zaal. Wil jij dus meer weten over de eiwittransitie? Geef je dan direct op via CIRCLES.nu!

Aanmelden voor CIRCLES University – Eiwittransitie

 

Eerdere CIRCLES Universities

Op 2 december organiseerde CIRCLES de eerste CIRCLES University over het thema ‘Help, ons water raakt op’. Heb je deze gemist en ben je nieuwsgierig wat er toen aan bod is gekomen? Kijk dan de uitzending hier terug.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Kiemt-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Circulaire Economie en Energietransitie in Oost-Nederland

* indicates required