11 april 2018

Nieuwe Programma Manager Energietransitie bij Kiemt

Pragmatisch aan de slag met energietransitie

Op 1 mei aanstaande start Jochem Garthoff als Programma Manager Energietransitie bij Kiemt. Zijn visie en drijfveren sluiten naadloos aan bij onze kernwaarden; een stimulerende rol op het gebied van de energietransitie vervullen met een verfrissende blik en een hands-on mentaliteit. Jochem is zowel op zakelijk als persoonlijk vlak een goede aanvulling binnen het team. Samen met Franske van Duuren, verantwoordelijk voor het boosten van de circulaire economie, gaat hij aan de slag met het versnellen van transities en innovaties in de energietechnologie.

Bewuste keuze
“Bij Kiemt kan ik datgene doen wat ik nodig acht voor het versnellen van de energietransitie, namelijk deze op een pragmatische manier activeren; duwen en aanjagen, partijen die een stukje van de puzzel in handen hebben verbinden met relevante partners en zo wil ik mijn persoonlijke bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Kiemt biedt mij de omgeving en de ruimte om ook daadwerkelijk stappen te maken naar een tastbaar traject”, zegt een bevlogen Jochem.

Al vanaf de middelbare school, waar hij een bewuste keuze maakte voor de béta-vakken om deze in te zetten ten bate van het milieu, wilde hij bezig zijn met het realiseren van oplossingen voor de milieuproblematiek. Deze drijfveer zie je terug bij elke professionele rol die hij uitkiest, van waterzuiveringstechnoloog, sales waterzuiveringstechnologie, adviseur waterbeheer tot projectmanager innovatie energietransitie bij Alliander en nu bij ons als Programma Manager Energietransitie.

Directeur van Kiemt, Luc Kikkert, is verheugd met de aanstelling van Jochem en kijkt enthousiast uit naar de samenwerking. “Hij is intrinsiek gemotiveerd en brengt de nodige ervaring mee in het praktisch realiseren van energietransitie-trajecten. Zijn kennis van innovaties op dit gebied en zijn innemende persoonlijkheid zijn een goede aanvulling op ons team.”

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Van Kiemt

Nog geld beschikbaar voor innovatieve projecten

Orion is het vervolgprogramma van Gelderland Valoriseert. Deze laatste is weliswaar beëindigd maar vanuit dat programma zijn nog…

Van Kiemt

Nieuwe Programma Manager Energietransitie bij Kiemt

Op 1 mei aanstaande start Jochem Garthoff als Programma Manager Energietransitie bij Kiemt. Zijn visie en drijfveren sluiten…

Van Kiemt

CIRCLES genomineerd voor EEPA

CIRCLES is genomineerd voor de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) in de categorie ‘Ondersteuning van de ontwikkeling van…

Van Kiemt

Subsidieregeling Waterstof nu aan te vragen!

Wanneer u als ondernemer werkt aan een pilotproject met waterstof als energiedrager, dan kunt vanaf vandaag, 3 april…