21 maart 2018

Orion en StartupDelta Summit

Op 19 april is Gelderland het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. Een toekomst waarin innovaties in Nederland een vruchtbare voedingsbodem hebben. Een toekomst waarin innovaties succesvol bijdragen aan het oplossen van grote uitdagingen.

Door tastbaar, voelbaar, proefbaar en zichtbaar te maken hoe we bouwen aan de toekomst van Nederland zorgen we op deze dag voor nieuwe verbindingen. En met die verbindingen bouwen we samen aan het Nederlandse startup ecosysteem. Daarmee bieden we ondernemers de ideale omstandigheden om hier te starten, te groeien en te internationaliseren. 

Met twee grote podia, tientallen werksessies, een speelveld, een expertiseplein, themacafé én top sprekers is 19 april 2018 een dag gevuld met innovatie en inspiratie. Naast onze inbreng met een circulaire café en de presentatie van Orion zijn er ook nog eens drie Kiemt-participanten genomineerd voor StartupDelta Summit Challenge;  IF Technology, Witteveen+Bos en GroenewijkstroomZij mogen tijdens de StartupDelta Summit hun oplossingen pitchen. IF Technology is genomineerd in de categorie ‘energie uit rivieren’, Witteveen+Bos in de categorie ‘alternatief OV’ en Groenewijkstroom in ‘energiemaatregelen lage inkomens’. 

Orion laat haar krachten zien in het circulaire café. Zij helpen namelijk innovatieve ideeën van studenten, onderzoekers en alumni om te zetten naar succesvolle bedrijven. Door training, rondom-ondersteuning en toegang tot een uitgebreid netwerk van partners uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en semi-overheden te bundelen worden innovaties gestimuleerd en gefaciliteerd. Wij vertellen je graag meer over onze krachtenbundeling en de vele voordelen voor starters met innovatieve inzichten en ideeën. 

Bekijk het volledige programma hier!

Meer informatie vindt u hier!

Ik wil mij aanmelden!

 

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Van Kiemt

Nog geld beschikbaar voor innovatieve projecten

Orion is het vervolgprogramma van Gelderland Valoriseert. Deze laatste is weliswaar beëindigd maar vanuit dat programma zijn nog…

Van Kiemt

Nieuwe Programma Manager Energietransitie bij Kiemt

Op 1 mei aanstaande start Jochem Garthoff als Programma Manager Energietransitie bij Kiemt. Zijn visie en drijfveren sluiten…

Van Kiemt

CIRCLES genomineerd voor EEPA

CIRCLES is genomineerd voor de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) in de categorie ‘Ondersteuning van de ontwikkeling van…

Van Kiemt

Subsidieregeling Waterstof nu aan te vragen!

Wanneer u als ondernemer werkt aan een pilotproject met waterstof als energiedrager, dan kunt vanaf vandaag, 3 april…