20 maart 2018

Unieke kans circulair(der) te ondernemen

Kom op 24 april as naar Vliegveld Teuge naar Cleantech Tomorrow, hét event van de Cleantech Regio waarin nieuwe ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van duurzaamheid worden gedeeld. Elk jaar trekt het festival meer dan 800 bezoekers. Motivatie, enthousiasme en inspiratie zijn de sleutelwoorden tijdens het festival. Voor meer info, klik hier  

Een unieke kans voor bedrijven tijdens de Business Challenge op 24 april 2018
Het bedrijfsleven is altijd goed vertegenwoordigd tijdens het festival. Er is ook veel te halen voor hen. Dit jaar biedt CIRCLES de bedrijven een unieke kans om studenten, van de regionale HBO-scholen, de HAN, Saxion en Windesheim, te laten meedenken over hoe ze hun bedrijfsproces circulair(der) kunnen maken.

Hoe werkt het?
In het aanmeldformulier van het festival geef je als bedrijf te kennen dat je een vraag wilt formuleren. Tijdens de Business Dag gaan de studenten hiermee in groepjes aan de slag. Daarvoor schakelen zij ook de hulp en expertise in van bezoekers. Met behulp van de festivalapp, waar elke bezoeker toegang toe heeft, hebben de studenten inzicht in de functie en de expertises van de bezoekers en kunnen ze gericht advies inwinnen. Zo zullen veel bezoekers betrokken zijn bij concrete oplossingen voor vragen van bedrijven.

Aan het eind van de dag presenteren de studenten de resultaten. Het meest doordachte en meest realiseerbare idee krijgt een mooie prijs. De bedrijven gaan vervolgens naar huis met onderbouwde adviezen om de ideeën verder uit te werken. En ook daar kan CIRCLES behulpzaam bij zijn.

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Van Kiemt

Nog geld beschikbaar voor innovatieve projecten

Orion is het vervolgprogramma van Gelderland Valoriseert. Deze laatste is weliswaar beëindigd maar vanuit dat programma zijn nog…

Van Kiemt

Nieuwe Programma Manager Energietransitie bij Kiemt

Op 1 mei aanstaande start Jochem Garthoff als Programma Manager Energietransitie bij Kiemt. Zijn visie en drijfveren sluiten…

Van Kiemt

CIRCLES genomineerd voor EEPA

CIRCLES is genomineerd voor de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) in de categorie ‘Ondersteuning van de ontwikkeling van…

Van Kiemt

Subsidieregeling Waterstof nu aan te vragen!

Wanneer u als ondernemer werkt aan een pilotproject met waterstof als energiedrager, dan kunt vanaf vandaag, 3 april…