12 februari 2018

Aangenaam: dit is No Nonsense Technical solutions

No Nonsense Technical solutions (NNTS) is een ingenieursbureau dat samenwerkt met de technische universiteiten van Twente, Delft en Eindhoven. Hierbij wordt de kloof tussen enerzijds bedrijven die willen innoveren en resultaat gericht zijn en anderzijds de academische wereld met een gigantische hoeveelheid kennis en innoverend vermogen, gedicht.

NNTS zet excellente studenten in om vraagstukken uit het bedrijfsleven op te lossen. Los van hun studie, waardoor NNTS resultaat kan garanderen. Zo kunnen de snelheid en de praktische oplossingen geleverd worden die het bedrijfsleven wenst. NNTS biedt betaalbaar advies, engineering en prototype ontwikkeling en zorgt voor een stroom van studenten met een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Onze doelstelling is om in heel Nederland een innovatiepartner te zijn voor bedrijven die streven naar ontwikkeling en nieuwe ideeën, en sinds de oprichting is NNTS sterk aan het groeien om dit doel te halen. Om dit te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar een voltijd projectmanager die zich bezig gaat houden met het oppakken van steeds complexere projecten voor de ontwikkeling van innovatieve producten en ideeën.

Een van onze recente projecten is een onderzoekstraject voor de Gemeente Rotterdam, dat door middel van data-analyse de mogelijke toepassingen voor riothermie wil onderzoeken. Met het aanleggen van een teststrook asfalt voorzien van warmtewisselaars heeft de Gemeente Rotterdam de eerste stap gezet, waarna NNTS aan het werk is gegaan om de prestaties te meten en daarmee de mogelijke toekomstige stappen van riothermie uit te zetten.

Een ander voorbeeldproject waar binnenkort mee wordt gestart, is de ontwikkeling van een offroad scootmobiel, dat mindervaliden de mogelijkheid moet geven van de natuur te kunnen genieten. Een enorme uitdaging gezien de omstandigheden waarin het product moet kunnen werken, maar ook door de brede doelgroep waarvoor dit product weer nieuwe mogelijkheden zal bieden.

Door de diversiteit aan studenten kan een uniek team worden samengesteld voor ieder project. Daarmee levert NNTS kwaliteit en frisse ideeën voor bedrijven met een blik op de toekomst. Bekijk vooral even onze website www. www.nnts-group.nl of de nieuwe bedrijfsfilm.

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Events

Achterhoekse ToekomstToer: Samen aan de slag met ‘water’

Aanmelding uiterlijk 26 februari! Kiemt verwijst u als partner en penvoerder voor het programma CIRCLES graag naar de…

logo Kiemt overzicht

Events

SAVE-THE-DATE: Early Morning Toast donderdag 22 maart as

Circulair ondernemen is nodig om toekomstbestendig te zijn. Dit begrip is breed en kan onder meer gaan over…

Events

Inschrijven op aanmelden voor Duits-Nederlands Energieforum

Bedrijven kunnen zich nu aanmelden en inschrijven voor matchmaking Hoe kan lokale warmte in steden optimaal gebruikt worden?…

Van participanten

Participant NATHAN Systems wint VSK-AWARD PUBLIEKSPRIJS

7 februari 2018: Op de tweejaarlijkse installatievakbeurs VSK in Utrecht heeft Nathan Systems de VSK-Award Publieksprijs gewonnen met…