08 februari 2018

Nieuwe ronde warmtevouchers WiEfm!

WiEfm is een Duits-Nederlands project op het gebied van duurzame warmte. In 2017 hebben we vanuit WiEfm een groot aantal initiatieven geholpen met kennis, tools, contacten en financiering. Informatie over het project treft u aan op de projectwebsite, www.wiefm.eu. Graag maak ik u in deze email attent op de mogelijkheid om gebruik te maken van een warmtevoucher.

Wat is een warmtevoucher?
In het kader van het Interreg-V project WiEfm bestaat opnieuw de mogelijkheid om voor een duurzaam warmteproject in Gelderland of Overijssel een voucher aan te vragen. De voucher kan worden aangevraagd door overheden en bedrijven en kan worden ingezet voor de gedeeltelijke financiering van een haalbaarheidsstudie. Voor het onderzoek wordt een minimum eigen bijdrage gevraagd van 30% van de onderzoekskosten. Per projectaanvraag wordt maximaal € 25.000 toegekend. Wilt u weten of uw (potentiële) project voor ondersteuning in aanmerking komt, klik dan hier voor meer details.

Hoe vraagt u een voucher aan?
Het aanvragen van een voucher is eenvoudig. U kunt een voucher aanvragen door dit formulier te printen en volledig ingevuld per email naar mij toe te sturen, samen met de benodigde documentatie. Alleen volledige aanvragen nemen wij in behandeling. Met het voltallige projectteam beoordelen we uw aanvraag. Na besluitvorming ontvangt u van mij een reactie.

Er is beperkt budget voor het aanvragen van een vouchers, maak uw interesse daarom tijdig aan ons kenbaar. De haalbaarheidsonderzoeken worden uitgevoerd door een derde partij en dienen te uiterlijk september 2018 te zijn afgerond. In geval van vragen of opmerkingen kunt u contact met mij opnemen via onderstaande contactgegevens. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden.

Bas Grol

grol@kiemt.nl
+31(0)26 446 1469
+31(0)6 2708 5562

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Events

Achterhoekse ToekomstToer: Samen aan de slag met ‘water’

Aanmelding uiterlijk 26 februari! Kiemt verwijst u als partner en penvoerder voor het programma CIRCLES graag naar de…

logo Kiemt overzicht

Events

SAVE-THE-DATE: Early Morning Toast donderdag 22 maart as

Circulair ondernemen is nodig om toekomstbestendig te zijn. Dit begrip is breed en kan onder meer gaan over…

Events

Inschrijven op aanmelden voor Duits-Nederlands Energieforum

Bedrijven kunnen zich nu aanmelden en inschrijven voor matchmaking Hoe kan lokale warmte in steden optimaal gebruikt worden?…

Van participanten

Participant NATHAN Systems wint VSK-AWARD PUBLIEKSPRIJS

7 februari 2018: Op de tweejaarlijkse installatievakbeurs VSK in Utrecht heeft Nathan Systems de VSK-Award Publieksprijs gewonnen met…