13 november 2017

Netwerkevent ‘Circulair ondernemen in 5 stappen’

Op 27 november a.s. organiseren IGEV en Circles een netwerkevent met als thema ‘Circulair ondernemen in 5 stappen’. Circulaire economie zorgt voor grote economische groei en nieuwe werkgelegenheid. Natuurlijk geeft het ook winst op groene en sociale aspecten. Het mag dan ook geen wonder heten dat steeds meer bedrijven overstappen naar een circuliair productieproces.  Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en welke stappen moet je nemen om circulair te kunnen produceren? Benieuwd hoe andere bedrijven dat hebben gedaan? Kom dan naar het netwerkevent en laat je inspireren!

Opzet van de bijeenkomst
Ton Bastein (TNO) neemt u mee naar de nieuwste ontwikkelingen en de kansen voor de circulaire economie in Nederland. Bastein weet echt te inspireren met zijn visie en weet het concreet te maken met rakende voorbeelden.

Elze van Hamelen (Sustianable Growth Associates) deelt haar ervaringen met en geeft inzicht in de te nemen stappen tot circulair ondernemen volgens The Naturel Step-methode.

Na de pauze vertellen vier ondernemers, verdeeld over twee sessies, hoe zij circulair ondernemen in hebben gebracht. U kunt kiezen uit:

Deelsessie A
1. Closing the Loop: recycling van mobiele telefoons
2. Stone Cycling: productie van kleurrijke bakstenen uit bouw- en sloopafval

Deelsessie B
3. IJslander: duurzame, onderhoudsvriendelijke en herbruikbare sport- en speeltoestellen
4. Nezzt: circulaire, modulaire en verplaatsbare woningen

Na afloop is er voldoende gelegenheid om, onder het genot van een drankje, te netwerken en met elkaar van gedachten te wisselen.

Aanmelden
Het event vindt plaats op maandag 27 november a.s. van 14.00 – 17.30 uur in Hotel Harderwijk op de Veluwe, Leuvenumseweg 7 te Harderwijk.

U kunt zich (gratis) aanmelden via het aanmeldformulier. Na aamelding ontvangt u, ongeveer een week voorafgaande aan het netwerkevent, een bevestigingsmail met daarin het programma, uw keuze voor deelsessie en de routebeschrijving.

 

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Events

Pizzafinanciering maakt jouw ambities mogelijk!

Op woensdag 4 april organiseert Generation-E een ontbijtsessie over financiering. Generation-E is het programma voor energiestartups van Stichting…

Events

Bijeenkomst subsidieregeling Urban Energy

Voor iedereen die bezig is met onderzoek en ontwikkeling van producten en diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en/of…

Events

Orion en StartupDelta Summit

Op 19 april is Gelderland het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. Een toekomst…

Events

Unieke kans circulair(der) te ondernemen

Kom op 24 april as naar Vliegveld Teuge naar Cleantech Tomorrow, hét event van de Cleantech Regio waarin…