13 november 2017

Netwerkevent ‘Circulair ondernemen in 5 stappen’

Op 27 november a.s. organiseren IGEV en Circles een netwerkevent met als thema ‘Circulair ondernemen in 5 stappen’. Circulaire economie zorgt voor grote economische groei en nieuwe werkgelegenheid. Natuurlijk geeft het ook winst op groene en sociale aspecten. Het mag dan ook geen wonder heten dat steeds meer bedrijven overstappen naar een circuliair productieproces.  Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en welke stappen moet je nemen om circulair te kunnen produceren? Benieuwd hoe andere bedrijven dat hebben gedaan? Kom dan naar het netwerkevent en laat je inspireren!

Opzet van de bijeenkomst
Ton Bastein (TNO) neemt u mee naar de nieuwste ontwikkelingen en de kansen voor de circulaire economie in Nederland. Bastein weet echt te inspireren met zijn visie en weet het concreet te maken met rakende voorbeelden.

Elze van Hamelen (Sustianable Growth Associates) deelt haar ervaringen met en geeft inzicht in de te nemen stappen tot circulair ondernemen volgens The Naturel Step-methode.

Na de pauze vertellen vier ondernemers, verdeeld over twee sessies, hoe zij circulair ondernemen in hebben gebracht. U kunt kiezen uit:

Deelsessie A
1. Closing the Loop: recycling van mobiele telefoons
2. Stone Cycling: productie van kleurrijke bakstenen uit bouw- en sloopafval

Deelsessie B
3. IJslander: duurzame, onderhoudsvriendelijke en herbruikbare sport- en speeltoestellen
4. Nezzt: circulaire, modulaire en verplaatsbare woningen

Na afloop is er voldoende gelegenheid om, onder het genot van een drankje, te netwerken en met elkaar van gedachten te wisselen.

Aanmelden
Het event vindt plaats op maandag 27 november a.s. van 14.00 – 17.30 uur in Hotel Harderwijk op de Veluwe, Leuvenumseweg 7 te Harderwijk.

U kunt zich (gratis) aanmelden via het aanmeldformulier. Na aamelding ontvangt u, ongeveer een week voorafgaande aan het netwerkevent, een bevestigingsmail met daarin het programma, uw keuze voor deelsessie en de routebeschrijving.

 

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Van Kiemt

In the spotlight: BEAUsolar dakbedekking, partner van Cleantech Energy Crossing

In de rubriek ‘In the spotlight’ brengt Cleantech Energy Crossing haar partners voor het voetlicht. In 2012 begon…

Van Kiemt

Q-Roof wint Van een Leien Dakje

Hoe verduurzaam je een monument zonder dat de historische waarde en uitstraling ervan worden aangetast? Dat was de…

Events

Cleantech Energy Crossing inspireert!

Stichting Kiemt en EnergieAgentur.NRW voerden op maandag 4 december het gastheerschap van een dynamische middag over grensoverschrijdende samenwerking…

Van Kiemt

Luc Kikkert nieuwe directeur Stichting Kiemt

Luc Kikkert (51) is met ingang van 5 december de nieuwe directeur van Kiemt. Luc Kikkert, tot voor…