10 oktober 2017

Brief aan Kiemt participanten en relaties – Nieuwe fase Stichting Kiemt

Geachte relatie,

De afgelopen periode heeft stichting Kiemt een goede ontwikkeling doorgemaakt. De stichting is met directeur Jérôme Dangerman financieel sterker geworden en functionele clustering is geïntroduceerd in het netwerk. Relaties met verschillende belangrijke partijen zijn verstevigd. De gemeenten Arnhem en Nijmegen en de Hogeschool ArtEZ zijn toegetreden tot het netwerk, banden met Duitse partijen zijn gevestigd en het IT-netwerk Kiemt Connect is opgezet. Ook is een nieuw team aangetreden en is Kiemt naar Arnhem’s Buiten verhuisd.

De stichting is daarmee in een nieuwe fase beland die een nieuw beleid vraagt; namelijk die van verdere verbinding en expansie van het netwerk, uitbouw van de projectresultaten en heldere profilering van Kiemt.

Het Bestuur van Kiemt en Jérôme Dangerman hebben in gezamenlijk overleg besloten dat die nieuwe fase zal worden vormgegeven door een nieuwe directeur. Wij zullen u op korte termijn informeren over de opvolging van Jérôme.

met vriendelijke groet,

Caroline Kamerbeek

Vice-voorzitter Stichting Kiemt

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Events

Pizzafinanciering maakt jouw ambities mogelijk!

Op woensdag 4 april organiseert Generation-E een ontbijtsessie over financiering. Generation-E is het programma voor energiestartups van Stichting…

Events

Bijeenkomst subsidieregeling Urban Energy

Voor iedereen die bezig is met onderzoek en ontwikkeling van producten en diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en/of…

Events

Orion en StartupDelta Summit

Op 19 april is Gelderland het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. Een toekomst…

Events

Unieke kans circulair(der) te ondernemen

Kom op 24 april as naar Vliegveld Teuge naar Cleantech Tomorrow, hét event van de Cleantech Regio waarin…