15 september 2017

Kom naar de Kiemt Early Morning Toast op donderdag 12 oktober: thema Mobiliteit

De ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit volgen elkaar in rap tempo op. Talloze innovatieve alternatieven en meer milieuvriendelijke oplossingen voor vervoer als auto’s, bussen, vrachtwagens en fietsen zijn daarvan het resultaat. Maar waar staan we nu op de ladder van maatschappelijk verantwoorde mobiliteit in Nederland en hoe verhoudt zich dat met Oost-Nederland? Wat zijn de laatste ontwikkelingen en welke zijn voor u aantrekkelijk? Kom naar de Kiemt Early Morning Toast op donderdag 12 oktober aanstaande om meer te weten te komen over de diverse facetten van duurzame mobiliteit.

Clean Mobility Center
CGI is partner in het Clean Mobility Center, gehuisvest op het Industriepark Kleefse Waard. Het Clean Mobility Center richt zich op innovatieve oplossingen voor alle vormen van vervoer die te verduurzamen zijn: privaat, openbaar en goederenvervoer. Het kan daarbij gaan om het innoveren en/of efficiënter gebruiken van het voertuig, de benodigde infrastructuur en direct aan mobiliteit gerelateerde energie. Marion Braams, directeur van Clean Mobility Center CGI, neemt u mee in de wereld van duurzaam vervoer en geeft een toelichting hoe u hieraan kunt deelnemen of bijdragen.

H4 Groep
De H4 Groep is specialist in mobiliteit en biedt alle mogelijkheden om een duurzame mobiliteitsketen op te zetten. H4 is pionier en kartrekker rondom de transitie in mobiliteit: van hebben naar delen. Het efficiënt en duurzaam inzetten van vervoer staat hierbij centraal. De H4 Groep bestaat uit: H4 Lease, MyTripper en NL2Go.

Gerard Franken (directeur H4 Groep) neemt u mee in de actualiteit aan de hand van een aantal aansprekende praktijkvoorbeelden, waaronder MyTripper: de nieuwe marktplaats voor mobiliteit. Hierin komen alle vervoergegevens van een organisatie samen. Dit totaaloverzicht maakt het mogelijk om duurzaam mobiliteitsbeleid te maken, toetsen en te handhaven. En zo dragen we samen bij aan positieve gedragsverandering.

Programma:
7.30 uur ontvangst en ontbijt, gelegenheid tot netwerken
8.15 uur start presentaties en plenaire discussie
9.15 uur afronding

Locatie:
Industriepark Kleefse Waard, Parkrestaurant de Waard, Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem

Meld u voor  9 oktober aan via een mail naar secretariaat@kiemt.nl. U ontvangt enkele dagen voor dit event een bevestigingsmail met routebeschrijving en deelnemerslijst.

We verheugen ons op uw komst.

Hartelijke groet,

Jérôme Dangerman

Directeur

PS: Deze Early Morning Toast is onderdeel van de GreenTech Week; de paraplu van evenementen en activiteiten gehouden van 7 t/ 13 oktober in de regio Oost-Nederland. Kijk voor meer inspirerende bijeenkomsten en activiteiten op www.greentechweek.nl.

 

 

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Events

Pizzafinanciering maakt jouw ambities mogelijk!

Op woensdag 4 april organiseert Generation-E een ontbijtsessie over financiering. Generation-E is het programma voor energiestartups van Stichting…

Events

Bijeenkomst subsidieregeling Urban Energy

Voor iedereen die bezig is met onderzoek en ontwikkeling van producten en diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en/of…

Events

Orion en StartupDelta Summit

Op 19 april is Gelderland het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. Een toekomst…

Events

Unieke kans circulair(der) te ondernemen

Kom op 24 april as naar Vliegveld Teuge naar Cleantech Tomorrow, hét event van de Cleantech Regio waarin…