22 juni 2017

UITNODIGING Netwerkevent ‘Duurzaamheid als businessmodel’

Op 29 juni a.s. organiseren IGEV en Rabobank Noord-Veluwe een netwerkevent met als thema ‘Duurzaamheid als businessmodel’.  Steeds meer bedrijven zien duurzaamheid als een voorwaarde voor een gezonde commerciële onderneming. Maar hoe maak je zelf van duurzaamheid je business model? Benieuwd hoe andere bedrijven dat hebben gedaan? Kom dan naar het netwerkevent en laat je inspireren door Ruud Koornstra en de ervaringen van collega ondernemers!

Opzet van de bijeenkomst
We zijn trots om Ruud Koornstra te mogen verwelkomen als keynote speaker. Koornstra is een succesvol duurzaam ondernemer en sinds begin dit jaar de eerste Energiecommissaris van Nederland. Een topspreker die steeds de interactie met zijn publiek opzoekt. Hij weet ook echt te inspireren met rakende voorbeelden over de kansen om als ondernemer te verdienen aan duurzaamheid.

Jeroen van Muiswinkel (sustainable business developer, Rabobank) deelt zijn ervaringen met en geeft inzicht in de financiering van circulaire businessmodellen.

Na de pauze vertellen vier ondernemers, verdeeld over twee deelsessies, hoe zij in de praktijk van duurzaamheid een succesvol businessmodel hebben gemaakt. U kunt kiezen uit:

Deelsessie A
1. Interface: duurzame productie van tapijttegels
2. Kunststofrecycling Van Werven: recycling van harde kunststoffen

Deelsessie B
3. Van Wijnen: ontwikkeling en realisatie Nul-Op-De Meter woningen
4. Delibugs: productie voedingsmiddelen op basis van insecten

Na afloop is er voldoende gelegenheid om, onder het genot van een drankje, te netwerken en met elkaar van gedachten te wisselen.

Zie het programma voor meer inhoudelijke informatie.

Aanmelden
Het event vindt plaats op donderdag 29 juni a.s. van 13.30 – 17.00 uur in NH Hotel Sparrenhorst, Eperweg 46 in Nunspeet.  U kunt zich nog (gratis) aanmelden via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met daarin het programma, uw keuze voor deelsessie en de routebeschrijving.

 

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Recent nieuws & events Meer nieuws & events

Van participanten

Goed idee voor een maatschappelijk probleem?

Dan is de Provincie Gelderland op zoek naar jou! Provincie Gelderland zoekt oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en bundelt…

Van Kiemt

Financiering van uw duurzame energieproject

Draagt u bij aan Gelderland in 2050 energieneutraal? Voor initiatieven die een substantiële bijdrage leveren aan de energietransitie…

Van participanten

Whitepaper over circulaire economie

De heren Jonker, Stegeman, en Faber schreven een whitepaper over de actuele stand van zaken rondom Circulaire Economie: Denkbeelden, Ontwikkelingen…

Van Kiemt

In the spotlight: BEAUsolar dakbedekking, partner van Cleantech Energy Crossing

In de rubriek ‘In the spotlight’ brengt Cleantech Energy Crossing haar partners voor het voetlicht. In 2012 begon…