Workshop: Organiseer je toekomstbestendigheid

event 26 Jan 2023 13:30 - 17:00

Maak kennis met denkmethoden voor meervoudige waarden analyse en creatie. Een workshop voor directieleden / MT teamleden.

Om de onderneming toekomstbestendig te houden staan managementteams voor vele uitdagingen. Belanghebbenden en trends vanuit de omgeving stellen meer en andere eisen aan de waarde bijdrage van organisaties. Bestaande business- en verdienmodellen staan onder druk. Vraag is of managementteamleden voldoende toegerust zijn om de onderneming op tijd voor te bereiden en aan te passen aan deze eisen.

Tijdens deze bijeenkomst bieden we inzicht in een holistisch bedrijfskundig kader. Een kader dat behulpzaam is bij de balans tussen organisatie en omgeving om meervoudige waarden gezamenlijk in beeld te krijgen. Vervolgens een methodische aanpak om deze balans te beΓ―nvloeden.

In de workshop komen de volgende zaken aan de orde:

  • Denkmethodiek van Kepner-Tregoe
  • Integrated thinking: Waarnemen, Beoordelen en meervoudige waarde rapportage. Hiermee leert uw organisatie in te spelen op de EU Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en de European Sustainable Reporting Standard (ESRS);
  • Besluitvormingsproces op basis van meervoudige waarden;
  • Gestructureerd voeren van managementdialogen;
  • Ervaringen van een CEO met deze methode.

Locatie:

Thinkwise
Ovenbouwershoek 9
7328 JH Apeldoorn

Aanmelden:

Wil je meedoen met deze (gratis) workshop dan kun je je aanmelden via deze link.

Deelname aan deze workshop is gratis. Wil je een vervolgtraject met de OK! Methode dan krijg je als partners van Kiemt een leuke korting. Neem hiervoor contact op met OK! Platform.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld