Webinar IP & Subsidies

event 4 nov 2021 16:00 - 17:00

Zit jij in de vroege fase van een startup en wil je weten hoe je je innovatie goed kunt beschermen of hoe je dit kunt financieren? Meld je dan hier aan voor de Webinar IP & Subsidies!

Op donderdag 4 november 2021 om 16.00 uur komen we online bij elkaar om het belang van IP te bespreken. Hoe kun je je innovatie beschermen? Waar vind ik relevante informatie? En hoe kun je dit als startup financieren? Ook duiken we in de wereld van subsidies. Welke mogelijkheden heb je als vroege fase startup? Hoe ziet het subsidielandschap eruit? En welke zijn relevant voor jouw onderneming?

Gastheer Bart Huydts gaat het gesprek aan met Marco Coolen van AOMB en Tessa de Boer van vindsubsidies en tippen de meest relevante onderwerpen op het gebied van IP en subsidies voor (vroege fase) startups aan. Samen met ondernemers Beate Stevens van Aerocount en Eef Lamers van Micro-Cosmos gaat Bart verder de diepte in over hun ervaringen, zoals typische valkuilen, wat hun echt heeft geholpen, wat ze anders zouden doen en waar ze trots op zijn.

Kun jij wel wat tips & tricks gebruiken? Blokkeer dan je agenda op 4 november 2021 om 16.00 uur en meld je hier alvast aan via onderstaande knop!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld