Webinar: Bio-economie in concrete stappen

event 16 mrt 2021 14:00 - 15:30

Ben jij beleidsmaker binnen een regio en worstel je met de vraag hoe je het beste de circulaire bio-economie in jouw regio kunt ontwikkelen? En misschien nog belangrijker: Welke van de vele aspecten je nu echt moet opnemen in je plan?

DeΒ Bioeconomy strategy accelerator toolkit helpt je om meer grip te krijgen op welke stappen geschikt zijn voor jouw regio en hoe dit aan te pakken. Deze tool is ontwikkeld als onderdeel van een breed Europees project waarbinnen de do’s and don’ts uit verschillende regio’s zijn meegenomen. Op basis daarvan hanteert deze praktische toolkit een methode waarmee je in concrete stappen een biobased strategie kunt ontwikkelen.

Tijdens de bijeenkomst laten we je graag zien hoe deze toolkit werkt en tailor made kan bijdragen aan jouw ambities.

Organisator Wageningen Food & Biobased Research
Datum di 16 maart 2021 14:00 tot 15:30
Locatie Online
Prijsomschrijving gratis

Martien van den Oever – onderzoeker Wageningen Food & Biobased Research en projectleider betrokken bij de ontwikkelde toolkit binnen project POWER4BIO.

Edwin Hamoen – programmamanager Biorefinery van Wageningen Food & Biobased Research en vertelt u meer over circulaire biobased innovaties en hoe WFBR kan bijdragen aan de rol van de regio daarin.

Berien ElbersenΒ  onderzoeker Wageningen Environmental Research en vertelt u hoe (EU)beleid faciliterend kan werken bij het ontwikkelen van een circulaire bio-economie, wat kansen en valkuilen zijn bij opzetten van regionale bio-economie initiatieven.

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.

 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld