Symposium HAN – Het Energiesysteem van 2050

event 30 aug 2022 09:00 - 17:00

De lat is hoog gelegd: in 2050 willen we beschikken over een grotendeels duurzaam energiesysteem. Tijdens dit symposium van de HAN willen we helderheid creΓ«ren in wat we weten, kennen, kunnen en moeten op weg naar dit energiesysteem.Β 

Op weg naar 2050 (2023, 2030, 2040) zijn er al diverse ambities en doelen geformuleerd op nationaal, regionaal en lokaal niveau.Β Om deze sprint en sprong te maken, is het cruciaal dat we goed voorbereid zijn. Een topsporter heeft jaren van training en voorbereiding nodig om op enkele belangrijke momenten goed te presteren.

We hebben vanaf nu een kleine 28 jaar te gaan om te slagen. Zijn we nog in de trainingsfase of is de estafette inmiddels begonnen? Zijn we erΒ klaar voor?Β Met dit symposium proberen we daarop een antwoord te krijgen. Zijn er nog blinde vlekken (geven we het stokje wel goed door?), dan zijn we onbewust onbekwaam!

Kiemt sluit aan

Tijdens dit symposium zal ook Kiemt een inhoudelijke bijdrage leveren met een inspirerende break out sessie over de energie infrastructuur en grondstoffen zoals aardmetalen.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld