Symbiose track – Rivierenland

event 25 sep 2020 14:00 - 17:00

Het netwerk voor circulair ondernemen Oost-Nederland – CIRCLES – organiseert Β op 25 september 2020 een workshop waarin vraag een aanbod van nevenstromen en ander hulpbronnen bij elkaar worden gebracht.Β 

Ben je benieuwd naar de kansen die het uitwisselen van grondstoffen, energie of andere innovatieve ideeΓ«n met bedrijven in andere sectoren biedt? Neem dan deel aan deze interactieve workshop voor MKB bedrijven in Gelderland, deΒ Symbiose track. Gedurende deze middag wissel je zoveel mogelijk informatie uit. Dit levert verrassende nieuwe samenwerkingsvormen op tussen bedrijven. Vervolgens wordt er gezorgd dat deze goede verbindingen ook blijven bestaan en uitgroeien tot nieuwe business.

Locatie:
Het Huis van de Logistiek, Medelsestraat-Oost 17 te Tiel.

Wat gaan we concreet doen?
Tijdens de workshop bundelen begeleiders vraag, aanbod en kennis van reststromen en alle andere hulpbronnen die de deelnemende bedrijven zoeken en/of juist beschikbaar hebben. Waar aanbod en vraag op elkaar aansluiten ontstaat een Β matchΒ  die voor betrokken Β partijen een win/win situatie oplevert.

Na afloop van de workshop krijgt elke deelnemer een rapport waarin de matches staan die voor de organisatie van de deelnemer Β mogelijk interessant . Β De gegevens die uitgewisseld worden tijdens de workshop willen -mits daarvoor toestemming is verkregen, Β ingevoerd in een vertrouwelijke database. Β Deze gegevens kunnen Β op latere tijdstippen nog matches opleveren op grond van workshops die in andere regio’s nog plaatsvinden.

Indien een match inderdaad interessant is en u daaraan behoefte heeft Β kunt u gebruik maken van ondersteuning en begeleiding bij het eventuele vervolgtraject. Doelstelling van de ondersteuning is om de match uiteindelijk te laten resulteren in Β nieuwe activiteiten al dan niet in samenwerking met een partner-bedrijf.

Programma:
13.45 uurΒ Ontvangst
14:00 uurΒ Introductie Het Huis van de Logistiek door Marcel van den Berg
14:05 uurΒ Inleiding en uitleg middagprogramma
14:30 uurΒ Aanvang rondes kennis uitwisselen tussen bedrijven
16:00 uurΒ Plenaire afronding en borrel
17:00 uurΒ Einde programma

Corona maatregelen:
In verband met de coronamaatregelen hanteren wij een maximum van 25 bezoekers. Er zal voldoende gelegenheid zijn om op een veilige manier en afstand te netwerken en bij te praten

Klik hier om aan te melden.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld