Startup Collegetour bij de Han in Arnhem

event 7 Jun 2022 16:00 - 18:00

Op 7 juni organiseert Startclub Arnhem samen met de HAN en Arnhem Studiestad de 2e editie van Collegetour.Β  Met onder andereΒ Wridzer Bakker van Plantics en Maarten de Keijzer van Brouwerij Durs als sprekers.

De startup collegetour is een serie ontmoetingen met aansprekende ondernemers uit de regio. Door een combinatie van interview en vragen vanuit het publiek komen we meer te weten over de weg die ze hebben afgelegd, hoe ze hun bedrijf hebben aangepakt en welke lessen ze hebben voor starters en studenten in de zaal. In elke aflevering komen er 2 ondernemers aan het woord.

Wie komen er spreken?

Tijdens deze collegetour zal Wridzer Bakker van Plantics aan bod komen. Plantics heeft een biomateriaal ontwikkeld dat plastic vervangt. Ze wonnen vorig jaar de prestigieuze β€œGlobal Innovation Award Renewable Material of the Year”. In hetzelfde jaar werden ze door het Financieel Dagblad het snelst groeiende β€˜climate tech’ bedrijf van Nederland genoemd. Plantics is gevestigd op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem.

Daarnaast zal ook Maarten de Keijzer van Brouwerij Durs aanwezig zijn.Β Brouwerij Durs is de stadsbrouwerij van Arnhem en brouwt echt Arnhems bier. Wel eens een Flierefluiter, Dakhaas of Dikke Prins geproefd? Deze biertjes en vele andere komen uit de brouwerij aan de Klarendalseweg in Arnhem.

De gespreksleider is Berry Kessels (voorzitter Innovatiefabriek Arnhem).

Wie organiseert het?

De Startup Collegetour wordt georganiseerd door Startclub Arnhem in samenwerking met Arnhem Studiestad en het Centrum voor Ondernemerschap van de HAN. Kom luisteren en kijken naar andere inspirerende ondernemers en neem je notitieboekje vol met vragen mee.

Meld je aan!

Het evenement zal plaats vinden op dinsdag 7 juni an 16:00 uur tot 18:00 uur op ICA HAN Ruitenberglaan 26 Lounge (A0.53) Arnhem.

Entree is gratis en je kan je hier aanmelden!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld