Op bouwtour in regio Fruitdelta Rivierenland

event 30 sep 2021 09:00 - 17:45

Kom naar de sessie Biobased Bouwen in Geldermalsen op 30 september (1e sessie 12.30 – 14.00 uur, 2e sessie 15.00 – 16.30 uur). Live met elkaar kennis uitwisselen, vragen stellen, inspiratie opdoen, en misschien zelfs zaken doen. Biobased bouwen: waarom nΓ­et?

  • Er zijn al ontzettend veel biobased bouwmaterialen commercieel beschikbaar: komt dat zien op onze markt met biobased bouwmaterialen!
  • Grote bouwbedrijven gaan de omslag maken naar circulaire en biobased conceptbouw: Heijmans roept partners op, mee te werken om deze ambitie te verwezenlijken.
  • Neem als bewonerscollectief het initiatief om je eigen biobased wijk te bouwen, met alle voordelen t.a.v. wooncomfort en lagere energierekening: Bureau Viertel vertelt hoe ze dat hebben aangepakt in Lent.
  • Met de waarschijnlijke afschaffing van de verhuurdersheffing, staat toch niks meer in de weg? Of toch? En wat dan? En hoe gaan we regelen met elkaar dat het wΓ©l kan? De urgentie op woningbouw, klimaatverandering, circulaire economie en klimaatbestendig wonen is immers enorm. Praat hierover mee en stel je vragen aan de experts Machiel van Dalen (PIANOo, Buyergroup Biobased bouwen), Patrick Schreven (ECO+BOUW, kccb.nl, www.biobeest.shop), en Willem BΓΆttger (lector bio-based bouwen bij Avans en HZ).

De bijeenkomst vindt plaats in de Veilingzaal van Fruitmasters in Geldermalsen. Unieke gelegenheid om eens in een veilingzaal te zitten!

Aanmelden hier: www.gelderland.nl/Op-bouwtour-in-regio-Fruitdelta-Rivierenland

 

Link naar 1e sessie biobased bouwen: https://www.gelderland.nl/Biobased-bouwen-met-markt

Link naar 2e sessie biobased bouwen: https://www.gelderland.nl/Biobased-bouwen-met-markt-2

 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld