Ontbijtsessie How2Finance

event 21 mrt 2022 08:00 - 11:00

Hoe vind ik de juiste financiering voor mijn onderneming?
Voor startende en groeiende ondernemers is financiering extreem belangrijk maar vaak ook onoverzichtelijk qua mogelijkheden. Wat zijn de voor- en nadelen van een lening t.o.v. van subsidie nu en op de lange termijn? Welke financiering past bij welke fase? En welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Speciaal voor alle startende ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar financiering organiseren Oost NL, Orion en Briskr samen met diverse partners eenΒ inspirerende ontbijtsessie op 21 maart a.s. van 08.00 tot 11.00 uur op Novio Tech Campus te Nijmegen.Β Tijdens dit How2Finance event gaan we in op de verschillende financieringsinstrumenten. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. En van subsidies tot participatie tot Business Angels.

Direct aanmelden kan hier.

Aan de orde komen:

1. De financieringsinstrumenten van RVO Nederland
2. Het OP-Oost subsidieprogramma
3. Startup Fonds Gelderland
4. Vroege Fase Financiering Gelderland
5. Achtergestelde innovatie leningen van de Rabobank
6. Crowdfunding
7. De Groeiversneller
8. Het Business Angel Netwerk

De bijeenkomst is niet alleen informatief, maar ook heel praktisch en β€˜hands on’. Ondernemers kunnen ook individueel met experts op het gebied van financiering in gesprek tijdens de speed date sessies. Er is dan volop gelegenheid om je eigen situatie te bespreken en samen vrijblijvend te zoeken naar de beste mogelijkheden.

Aanmelden is hier mogelijk

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld