CIRCO Toekomstbestendige en circulaire organisaties

event 21 Jan 2021 16:00 - 17:00

Wil je als instelling de stap zetten naar een duurzame toekomstbestendige organisatie? Dit vraagt om een andere manier van samenwerken en organiseren, aanbesteden en inkopen, zowel intern als extern. Dit kun je niet alleen, daar heb je ook de toeleveranciers voor nodig. Samen kunnen jullie een grote rol spelen in de transitie naar een toekomstbestendige en circulaire economie.
Benieuwd hoe je dit aan kunt pakken? Meld je dan aan voor deze Online meeting waar we je in vogelvlucht meenemen in de CIRCO-methodiek met praktijkvoorbeelden!

Voor wie
Projectleiders, opdrachtgevers, medewerkers van afdeling inkoop en facilitair binnen organisaties van Rijksoverheid, gemeenten, provincies, waterschappen, zorginstellingen, onderwijs- en kennisinstellingen, vervoersbedrijven.

Wat
Tijdens deze online meeting maak je kennis met de CIRCO-methodiek, word je meegenomen in een aantal praktijkvoorbeelden, ontdek je welke kansen er liggen voor jouw organisatie en toeleveranciers en kun je terecht met vragen over dit thema.

Wanneer
Donderdag 21 januari 2021 van 16.00 – 17.00 uur

Programma

16.00 u Online welkom Kim Klaassen Bos – Kiemt
16.05 u Uitleg CIRCO-methodiek met praktijkvoorbeelden. Iris Grobben – CIRCO
16.25 u Ervaring uit de praktijk: Circulaire renovatie van de bestuurszaal van Waterschap Vallei en Veluwe. Wilko van den Berg – Waterschap Vallei en Veluwe
16.35 u Het belang van ketenintegratie. Erick Wuestman – KplusV
16.50 u Vragen uit en aan het publiek.
17.00 u Afsluiting Kim Klaassen Bos – Kiemt

CIRCO Track Toekomstbestendige & circulaire organisaties
Als vervolg op deze meeting organiseren we in het voorjaar een driedaagse CIRCO-workshop voor organisaties met hun toeleveranciers om te komen tot circulaire ketensamenwerking. In een track werk je als organisatie samen met één of enkele van je toeleveranciers aan een programma van ambities of eisen die zorgen voor een circulair inkoop en uitvoering, ketensamenwerking en andere manier van werken.

Lees hierΒ waarom circulair ondernemen volop kansen biedt en hard nodig is, inclusief een aantal voorbeeldcases.

Aanmelden
Ben je geΓ―nteresseerd? Geef je hieronder kosteloos op en zet het alvast in je agenda! Wij zetten de laatste puntjes nog even op de i, de uitnodiging met het volledige programma volgt binnenkort. Voel je vrij om het te delen met je netwerk.

 

Ja, ik meld me aan!Β 

 

 

Deze bijeenkomst organiseert Kiemt in samenwerking met CIRCO en CIRCLES en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland.

 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld