Mode Partners 025 X GIST | Transformatie van mode en systeem

event 5 nov 2021 10:00 - 15:00
Mode Γ©n positieve impact.
Dat gaat goed samen, in Gelderland. Zoals bijvoorbeeld tijdens Designing circular textile ecosystems #1 in het Rembrandt theater in Arnhem. In samenwerking met GIST presenteerde Mode Partners 025 een uitdagende visie, ambitie & enkele inspirerende projecten. Dat leverde boeiende gesprekken op, met pioniers uit de regio, die op innovatieve wijze bijdragen aan de transitie naar een lokaal, circulair textiel- en modesysteem.
Dit vraagt om meer!
Met TRANSFORMATIE VAN MODE | TRANSITIE VAN HET SYSTEEM gaan we onze gesprekken met pioniers en de gevestigde praktijk uit de regio verder verdiepen. We ontmoeten elkaar in werk- en ontwikkelsessies, gaan onze raakvlakken en β€˜common ground’ verder onderzoeken, en zullen kennis delen en ervaringen uitwisselen.

Save the Date:
Vrijdag 5 november
10:00 tot 12:00 Live stream (met publiek)
13:00 tot 15:00 Live sessies (programma update volgt!)

Waar
Rozet –Β Kortestraat 16, 6811 EPΒ ArnhemΒ  – voor route, klikΒ hier.

Voor wie?

  • Creatieve professionals: zelfstandige ondernemers, ontwerpers
  • Retail & mode ondernemers
  • Onderzoekers: onderzoeksinstituten
  • Beleidsadviseurs overheid

Wat?
We zullen praktijkvragen en uitdagingen van ontwerpers, ondernemers, mode/retail-MKB, en andere creatieven uit de regio in kaart brengen. Vanuit een gedeelde urgentie om bij te dragen aan de transformatie van mode en de transitie van het systeem, verkennen we de mogelijkheid om samen nieuwe pionierende projecten te starten.

Waarom?
We willen het regionale ecosysteem van circulaire mode en textiel graag laten groeien en in gezamenlijkheid – met nieuwe gelijkgestemde partners – tot bloei laten komen, om een positieve impact te kunnen maken met mode.

Sluit ook aan!
Meld je gratis aan via onderstaande link en zet de datum alvast in je agenda! Een definitief programma volgt binnenkort.

JA, Ik MELD ME GRAAG AAN!Β 


Corona check app

Wij volgen de maatregelen van de overheid en vragen alle bezoekers en deelnemers tijdens het event om bij binnenkomst van Rozet een coronatoegangsbewijs te tonen in de vorm van een QR-code in de Corona Check app. Een QR-code in deze app krijg je door een vaccinatie-, herstel- of testbewijs.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door:

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld