Kennissessie Generation-E over technologisch groeipad

event 8 dec 2021 t/m 31 mrt 2023 15:45 - 18:00

Ben jij als ondernemer actief in de duurzame energiesector en wil jij graag meer weten over manieren waarop jouw onderneming kan opschalen? Of wil jij graag jouw netwerk binnen de duurzame energiesector uitbreiden, kom dan naar de kennissessie van Generation-E op woensdag 8 december op het Industriepark Kleefsewaard in Arnhem.

Generation-E
Generation-E biedt kennis, support en een grootschalig netwerk voor veelbelovende scale-ups en mkb bedrijven in de duurzame energie. Generation-E ondersteunt duurzame energie scale-ups en MKB met het realiseren van bedrijfsgroei en/of een industrialisatieplan. Om deze ondersteuning tot stand te brengen zijn verschillende partners bij het programma aangesloten. In de bijlage vind je een overzicht van de aangesloten partners.

Kennissessie
Voor de kennissessie worden zowel de partners als alle ondernemers uit de community van Generation-E uitgenodigd, waarbij tijdens iedere kennissessie een thema centraal staat die van belang is voor ondernemers. Tijdens de eerstvolgende kennissessie wordt ingegaan op manieren waarop verschillende Technology Readiness Levels goed kunnen worden doorlopen door ondernemers, evenals de wijze waarop met verschillende uitdagingen en risico’s kan worden omgegaan. Tevens wordt stilgestaan bij het belang van een goede TRL analyse op het verkrijgen van financiering. Tijdens de kennissessie zullen Nordsol en Demcon als spreker optreden.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze kennissessie?Β Meld je dan via deze link aan voor de kennissessie op 8 december.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld