Early Morning Talk – Blik op de toekomst

event 24 nov 2020 00:08 - 00:08

DIRECT NAAR DE LIVESTREAM

Tijd om vooruit te kijken op a.s. 24 november. Welke kansen liggen er binnen Kiemt en de thema’s energietransitie en circulaire economie klaar om te ontkiemen? Waar kan jij met jouw innovatieve organisatie op aansluiten? Even werpen we kort een blik over onze schouder, maar vooral kijken we vooruit. Want de toekomst, daar gaat de volgende Early Morning Talk over.

Op dinsdagochtend 24 november om 8.00 uur schuiven aan de ontbijttafel van Luc Kikkert de volgende ondernemers en instellingen uit het netwerk van Kiemt om een blik vooruit te werpen:

Sprekers

RenΓ© Tankink (Tauw) vertelt overΒ bermgrasverwaarding en hoe dit project zich verder zal ontwikkelen.
Dina El Filali (Dutch Boosting Group) over Dutch Boosting Group en wat zij doen om bij te dragen aan de energietransitie.
Franske van Duuren (Kiemt) legt uit welke mogelijkheden Kiemt biedt.
Caroline KamerbeekΒ (DNV GL) & Sarike van Wette (Alliander) over wat erΒ nodig is vanuit hun werkveld om de energietransitieΒ te versnellen en hoe Kiemt en haar netwerk hier een boost aan geeft.

Geef je op en praat online mee!

Wil je deze Early Morning Talk niet missen? Schrijf je dan in via deze link.Β  Ook is het mogelijk om tijdens de livestream vragen te stellen via de chatbox.Β 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld