Early Morning Talk – Van ketens naar kringlopen

event 2 feb 2021

Dinsdag 2 februari 2021 zal de eerste Early Morning Talk van 2021 plaatsvinden tijdens de Week van de Circulaire Economie!Β Ben je als Gelderse ondernemer of organisatie werkzaam in de sector Agrofood, Bouw en infrastructuur, Consumenten en afvalΒ of Maakindustrie en wil je samen met andere ketenpartnersΒ stappen zetten in toekomstbestendig en circulair ondernemen?Β Kom dan naar deze eerste Early Morning Talk van 2021 die start met een stevige ambitie!

Provincie Gelderland wil met hetΒ Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie 2021 – 2023Van ketens naar kringlopen‘Β een extra impuls geven aan de Gelderse economie van de toekomst die zowel concurrerend als duurzaam moet zijn, met de focus op deze vier sectoren.Β Er zijn al veel stappen gezet. Nu is het zaak van doorpakken.

Op dinsdagochtend 2 februari om 8.00 uur schuiven aan de ontbijttafel van Luc Kikkert, Willem Huntink (Programma Manager Circulaire Economie) en verschillende ondernemers en organisaties uit het Kiemt-netwerk aan. Per sector wordt één project uitgelicht en worden we meegenomen in hun plannen, uitdagingen en de hulp die ze daarbij kunnen gebruiken.

Onze gasten van deze Early Morning Talk:

Kiem je ook met ons mee tijdens deze online EMT? Zet dan dinsdag 2 februari 08.00 uur direct in je agenda en zorg voor een stevig begin van je dag.

Aanmelden

Meld je aan via deze link en mis onze Early Morning Talk niet!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld