DuurzaamheidscafΓ© 2018

event 18 dec 2018 20:00 - 22:00

Oslo neemt in 2019 het stokje van Nijmegen over. Maar European Green Capital ben je toch voor het leven? Daarom blikt Nijmegen terug op wat goed ging, wat beter kon en kijken zij vooruit.

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Nijmegen heeft zich met deze titel internationaal op de kaart gezet. Vele delegaties zijn op bezoek geweest, waardoor Nijmegen heeft kunnen laten zien waarom we deze titel hebben verdiend. Ook was er kritiek. Het zou te veel β€˜een feest voor de bobo’s’ zijn geweest. Begrijpelijk, als inwoners zelf niet het gevoel hebben dat ze er iets aan gehad hebben. Toch zijn er ook veel positieve geluiden van inwoners.

Tijdens deze avond komen ondernemers, inwoners en bestuurders van Nijmegen aan het woord over afgelopen jaar en de toekomst van Nijmegen als Green Capital.Β  Er zullen filmpjes worden vertoond, de circulaire keten wordt overhandigd, een heuse β€˜Ark van het nieuwste verbond’ is te bezichtigen en de challenges presenteren zich.Β Piepschuim zorgt deze avond voor de muzikale verwennerij (β€œLiedjes, die muzikaal zeer variΓ«ren en vaak mooi van taal zijn” ***Trouw).

Voor aanmelden en meer informatie kunt u hier klikken.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld