Dutch Power Event

event 25 nov 2021 13:00 - 19:00

‘Een toekomstbestendig elektriciteitssysteem voor wijken en bedrijfsterreinen’

Op donderdag 25 november 2021 om 13.00 uur gaat de 2e editie van het Dutch Power Event van start bij Connectr. Dutch Power, TKI Urban Energy, Stichting Gelijkspanning Nederland en Connectr slaan de handen ineen en maken er een middag vol met inspiratie, kennismakingen en co-creatie van.

Nu ons energiesysteem elektrificeert, ontstaat er ook steeds meer krapte op de elektriciteitsnetten. Tijdens het Dutch Power Event gaan we aan de slag met deze uitdaging om te voorkomen dat de stroomnetten een obstakel vormen voor de energietransitie. Dit vraagt om innovatieve en schaalbare oplossingen en daarvoor is samenwerking nodig tussen ondernemers, netbeheerders, kennisinstellingen en andere betrokken organisaties.

Het draait deze middag allemaal om kennis delen en netwerken en dus is Connectr de perfecte host. Er komen diverse sprekers aan het woord rondom de thema’s: energieopslag en -conversie als flexibele buffer, het (slim) laden van elektrische voertuigen en het elektriciteitsnet als verbinder.

Er is ruimte voor matchmaking, er worden nieuwe subsidieregelingen aangekondigd Γ©n je krijgt een korte rondleiding over het terrein van Connectr en IPKW. Daarna heb je de mogelijkheid tot napraten tijdens de borrel.

Wil je meer weten over de diverse sprekers of activiteiten? Bekijk dan hier het hele programma.

Inschrijven

 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld