De Rode Loper

event 8 Jan 2020 19:00 - 22:00

Ook in 2020 rollen we de Rode Loper uit voor ondernemers en bestuurders in Oost-Nederland. In samenwerking met VNO-NCW Stedendriehoek, Cleantech Regio, MKB Deventer, Centraal Beheer, Ondernemershuis Deventer, provincie Gelderland, gemeente Apeldoorn, provincie Overijssel en Apeldoorn Business Collectief organiseren we deze bijzondere nieuwjaarsborrel waarbij we innovatieve ondernemers die Oost-Nederland verder brengen op de Rode Loper en in de spotlight zetten.

Sterke en schone regio
Samen werken we aan een economisch sterke Γ©n schone regio. We maken haast met vermindering van onze CO2-uitstoot en zetten in op (her)gebruik met hernieuwbare grondstoffen. Dat levert ons Γ³Γ³k nieuwe cleantech business en cleantech banen op. Op de Rode Loper laten we zien hoe we met projecten uit de Regiodeal het verschil willen maken voor inwoners en ondernemers.

Programma
Deze nieuwjaarsbijeenkomst wordt een avond boordevol bijzondere verhalen, dromen en daden. We trappen de avond gezamenlijk af met de enige echte cleantech-huisband. Ook is er weer volop de gelegenheid om te netwerken, elkaar te inspireren en banden te versterken. Bekijk hier de sfeerimpressie van 2019.

De Rode Loper rollen we uit op woensdag 8 januari vanaf 19.00 uur bij Centraal Beheer Apeldoorn. Ben je erbij? Meld je dan van te voren even aan.

 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld