De Cleantech Energy Crossing Show

event 2 mrt 2021 15:30 - 16:30

Het programma Cleantech Energy Crossing (CEC) is een grensoverschrijdend samenwerkingsverband, dat gericht is op verduurzaming van de gebouwde omgeving door middel van cleantech innovaties: warmte- en koudetechnieken, batterijopslagΒ en micro-grids. Eind 2020 is dit programma succesvol volbracht, en dat vraagt om een feestelijke afsluiting! Tijdens dit slotevent worden een aantal inspirerende cases van de innovators binnen dit programma op een podium gezet.

Tijdens de Cleantech Energy Crossing Show zal tafelheer Jochem Garthoff je meenemen langs een aantal deelnemers van het CEC programma en hun innovaties. Kom erachter wat hun inspirerende innovaties zijn en hoe het allemaal tot stand is gekomen binnen het programma. Wat waren de hoogtepunten en mooie ontwikkelingen, maar ook de drempels die genomen moesten worden om een stap verder te komen? Kortom een show die je niet wil missen als je geΓ―nteresseerd bent in duurzame innovaties voor de gebouwde omgeving en de meerwaarde van onderlinge samenwerkingen (Nederland-Duitsland).

Schrijf je nu in!

Kijk, luister en praat mee. Want ook dan zal het mogelijk zijn om via een live-chat vragen te stellen aan Jochem en zijn gasten. Schrijf je hieronder in met het formulier en wij zorgen ervoor dat jij er online bij bent! (is het formulier niet zichtbaar? Stuur dan je inschrijving naar schouten@kiemt.nl)

Let op: de voertaal tijdens dit online event zal Engels zijn!

Ga direct naar de livestream pagina!

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld