Dag van Gelderland

event 12 nov 2021 12:00 - 16:45

Op 12 november 2021 organiseert Provincie Gelderland de Dag van Gelderland: een jaarlijks terugkerend evenement waarop we samen werken aan een nΓ³g mooier Gelderland! Dit jaar is het evenement ook via een livestream te volgen. Omdat het aantal plaatsen bij het fysieke evenement beperkt is. En ook omdat er mensen zijn die door de coronamaatregelen niet kunnen of willen komen. De deuren van de Dag van Gelderland Digitaal staan wagenwijd open. Kijkers thuis kunnen door live verslaglegging de hoofdsprekers volgen op het hoofdpodium en in de foyer van PathΓ© Lent.

Gelderland gaat door!

De pandemie die de hele wereld raakt, laat zijn sporen achter. Al vanaf de 1e lockdown laten we in Gelderland de veerkracht en het vermogen zien om te denken in oplossingen. We zien dat Gelderland duurzaam herstelt. Gastspreker Marli Huijer (hoogleraar publieksfilosofie en voormalig β€˜Denker des Vaderlands’) raakt de kern van deze dag. Zij reflecteert op de effecten van een pandemie op de samenleving: wat betekent het voor de gezondheid en het welzijn van mensen? En wat betekent het voor de rechtsstaat? Welke kansen biedt de pandemie de overheid om de samenleving duurzamer te hervormen, met oog voor gelijkheid, welvaart en welzijn?

Voorzitter en sprekers

Tussendoor laten wij u met verschillende mensen kennismaken. Ondere andere gasten die tijdens coronatijd wat bijzonders presenteerden, of andere sprekers die terugblikken op hun verhaal.

Aanmelden

Beleef de Dag van Gelderland via een mooie live uitzending. Thuis in eigen kring of met een kleine (netwerk)groep naar keuze.

Inschrijven

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld