Verplaatst: Circulair CafΓ©: Help, het water raakt op

event 24 Jun 2020 15:30 - 17:30

Als gevolg van de coronacrisis hebben we besloten om het eerste circulaire cafΓ© te verplaatsen naar 24 juni 2020.

CIRCLES organiseert het eerste Circulair CafΓ© in 2020 over het thema β€˜Help, het water raakt op’.

Uiteindelijk wil iedereen in Nederland hetzelfde: voldoende water van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. En in Nederland hebben we het ook goed voor elkaar. Het oppervlaktewater, grondwater en drinkwater uit de kraan is van goede kwaliteit. En dat willen we allemaal zo houden. Maar de laatste jaren staat de beschikbaarheid ervan onder druk. We gaan hierover in gesprek met experts en ook graag met jou.
Β 
Programma en gastenΒ 
Deze keer verwelkomen we Roy Tummers (directeur VEMW, het kenniscentrum en de belangenbehartiger van ruim 400 zakelijke energie- en watergebruikers) die ons meeneemt in het belang van de beschikbaarheid van water, Marcus ten Zijthoff (Zwarte Cross) komt vertellen over het initiatief om drinkwater uit urine te maken tijdens de Zwarte Cross en Douwe Jan Tilkema (Waterschap Vallei en Veluwe) vertelt ons hoe het waterschap werkt aan de eerste Europese waterfabriek. Tot slot gaan we het CIRCLES consortium uitbreiden dat in Oost Nederland werkt aan de versnelling van de circulaire economie.

Zoals altijd is er onze zeepkist. Heb je een interessante pitch en zoek je samenwerking die verder gaat dan commerciΓ«le acquisitie, dan kun je op de kist om je pitch en oproep te delen.

Wil je erbij zijn?
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 20 maart, aan viaΒ www.circles.nu.Β Ken je iemand anders die dit Circulair CafΓ© niet mag missen? Stuur de uitnodiging dan gerust door!

Praktische informatieΒ 
Datum: dinsdag 24 maart

Inloop met koffie en thee: 15:30 uur
Start programma: 16:00 uur
Afsluiting en borrel: 17:30 uur

Deelname is gratis.

Locatie
HAN, Ruitenberglaan 31, 6826 CC in Arnhem

Deze locatie is op 5 minuten loopafstand van het station Arnhem Presikhaaf. Kom je toch met de auto, dan is de parkeren mogelijk op het campusterrein. Mocht het erg druk zijn, dan kun je uitwijken naar de parkeerplaats van de Intratuin, tegenover de HAN.

IK MELD ME GRAAG AAN

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld