CIRCO Track: Businesskansen voor verduurzaming

event 24 Jan 2023 t/m 7 feb 2023 00:00 - 00:00

Wil jij met jouw organisatie aan de slag met het circulair ontwerpen van jouw product, dienst of businessmodel? Dan is de CIRCO Track iets voor jou!

Datum: 24 januari, 31 januari en 7 februari 2023
Locatie: Nader te bepalen locatie in Gelderland of Overijssel
Taal: Nederlands
Organisator: CIRCO Hub Oost-Nederland
Prijs: €1.000,- per bedrijf (2 deelnemers)

Programma

Een CIRCO Track bestaat uit drie (fysieke of online) bijeenkomsten van een halve dag met de trainers en alle deelnemers. Daarnaast krijg je zelfwerk en 1-op-1 calls met de trainer. Je krijgt tijdens de Track kennis aangereikt die je direct op je eigen case toepast. De totale tijdsbesteding is 20 uur verspreid over ongeveer 6 weken.

Dag 1 Initiate Workshop (halve dag / op locatie)
Je maakt kennis met de andere deelnemers en gaat aan de slag met het product of de dienst van jouw bedrijf. Samen duiken we in het gedachtengoed van de circulaire economie en circulaire ontwerpprincipes. Je analyseert de huidige waardeketen van jouw bedrijf en brengt in beeld waar waardevernietiging en verspilling zitten. Hier liggen jouw circulaire kansen!

Dag 2 Ideate Workshop (halve dag / online)
Je deelt je ambities met andere deelnemers. Handig, want zij komen uit dezelfde keten en kunnen je dus nuttige input geven op jouw idee. Daarna ga je gericht aan de slag met de circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieΓ«n. Je ontwikkelt je circulaire businessmodel of (her)ontwerpt je product en/of dienst.

Dag 3 Implement Workshop (halve dag / op locatie)
We kijken naar de technische en commerciΓ«le haalbaarheid van de resultaten uit de vorige workshop. Je brengt de gevolgen voor je bedrijfsvoering in kaart en berekent de circulaire impact. Ook leer je om te gaan met barriΓ¨res en je bedenkt hoe je klanten, collega’s en management mee kunt krijgen in je ambities. Je sluit af met het maken en geven van een doordachte pitch.

Dus wil jij ook je concurrentiekracht vergroten, met ketenpartners samenwerken en intensief aan de slag gaan met ervaren CIRCO trainers die expert zijn op het gebied van circulair ontwerp in jouw branche? Meld je dan nu hier aan voor de track!

 

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld