CIRCLES University β€˜Help, het water raakt op’

event 2 dec 2020 16:00 - 17:00

Op 2 december organiseert CIRCLES het eerste online CIRCLES University over het thema β€˜Help, ons water raakt op’.

Uiteindelijk wil iedereen in Nederland hetzelfde: voldoende water van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. En in Nederland hebben we het ook goed voor elkaar. De kwaliteit van het oppervlaktewater, het grondwater en het drinkwater uit de kraan is van goede kwaliteit. En dat willen we allemaal zo houden. Maar de laatste jaren staat de beschikbaarheid ervan onder druk. Tijdens deze eerste uitzending vanΒ CIRCLES UniversityΒ gaan we in gesprek met experts en jou.

Programma en gasten
Op woensdag 2 december vindt de uitzending live plaats vanuit hetΒ Nederlands WatermuseumΒ in Arnhem en we gaan in gesprek met de volgende gasten:

    • Patrick Blom, programmamanager Circulaire economie en Energietransitie bijΒ Waterschap Vallei en Veluwe; hij vertelt ons hoe het waterschap werkt aan de rioolwaterzuivering van de toekomst, de circulaire waterfabriek.
    • Roy Tummers, directeurΒ VEMWΒ (het kenniscentrum en de belangenbehartiger van ruim 400 zakelijke energie- en watergebruikers) gaat dieper in op het belang van de beschikbaarheid van water.
    • Peter Schrijver, bestuurderΒ Waterschap Rijn IJsselΒ deelt zijn kennis over het Deltaplan en de droogte in het oosten van het land.
    • Tot slot zal onze gastvrouwΒ Monique Verber, adjunct-directeur Nederlands Watermuseum, een inkijk geven in de toekomst van het museum.

Wil je er online bij zijn?
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijkΒ 27 november, aan via onderstaande link:

Aanmelden voor de online sessie β€˜Help, het water raakt op’

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld