CIRCLES University – Eiwittransitie: Kansen en uitdagingen

event 9 Jun 2021 16:00 - 17:00

Op woensdag 9 juni van 16:00 tot 17:00 uur organiseert CIRCLES de tweede CIRCLES University. Ditmaal over de kansen en uitdagingen van de eiwittransitie. Β 

De overstap van traditionele eiwitbronnen op andere, duurzamere eiwitbronnen betekent voor veel mensen een radicale verandering in hun eetpatroon. Tijdens deze online livestream zullen er allerlei vragen aan bod komen zoals: Wat zijn duurzamere eiwitbronnen, hoe krijg je de consument mee in deze transitie en welke kansen en uitdagingen zijn er in de food- en feedsector.

Gespreksleider Sanne van Laar (Regio Foodvalley) gaat in gesprek met Willem KuijstenΒ (Phycom) over de toepassingen, uitdagingen en kansen van microalgen. Walter Jansen (Amusca BV) vertelt ons over hun pilot voor de toepassing van insectenlarven voor hoogwaardige duurzame producten. Marleen Onwezen (Wageningen University & Research) neemt ons mee in het onderzoek over de acceptatie van de eiwittransitie.

Schuif onlineΒ aan!
Interesse? Schuif dan online aan en krijg meer inzicht over de kansen, mogelijkheden, uitdagingen en wat nodig is om deze eiwittransitie te versnellen. Ook is het mogelijk om vragen te stellen via onze live chatbox!

Geef je hieronder kosteloos op via CIRCLES.nu en zet de datum alvast in je agenda! Voel je vrij om deze uitnodiging te delen met je netwerk.

Aanmelden voor CIRCLES University – Eiwittransitie

Dit CIRCLES-event wordt georganiseerd door de partners Kiemt, Regio Foodvalley en Wageningen University & Research en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland.

 

Eerdere CIRCLES Universities

Op 2 december organiseerde CIRCLES de eerste CIRCLES University over het thema ‘Help, ons water raakt op’. Heb je deze gemist en ben je nieuwsgierig wat er toen aan bod is gekomen? Kijk dan de uitzending hier terug.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld