Busreis Hannover Messe – 3 april 2019

event 3 apr 2019 06:00 - 23:30

Nog een aantal plaatsen beschikbaar!

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april vindt de Hannover Messe 2019Β plaats. Hannover Messe is dΓ© beurs waar de nieuwste innovaties op het gebied van industriΓ«le technologie worden tentoongesteld. The Economic Board organiseert samen met RCT Gelderland, Briskr, Radboud Universiteit, Novio Tech Campus, BC Semi NL, Kiemt en IPKWΒ op woensdag 3 april voor geΓ―nteresseerde relaties een busreis vanuit Elst naar Hannover. Deze reis wordt u kosteloos* aangeboden.

Tijdens de busreis krijgt u een lekker ontbijt geserveerd, worden er korte seminars gehouden en krijgt u de gelegenheid een pitchΒ te houden voor de andere deelnemers aan de reis. Uiteraard kunt u de reistijd gebruiken om voor u zelf te werken, maar het is een bijzonder mooie gelegenheid om te netwerken met regionale ondernemers. Daarnaast is er de mogelijkheid om contacten te leggen met standhouders van het Holland Paviljoen. Kortom, een leerzame en vruchtbare reis.Β Wilt u pitchen tijdens de busreis, meld dit dan bij Richard Dobbelmann.

Programma busreis Hannover Messe 2019

  • 06.00 uur – Vertrek van de bus bij station Elst
  • 10.30 uur – Aankomst en welkom door FME bij het Holland High Tech Paviljoen.
  • 11.00 uur – Beursbezoek op eigen gelegenheid of rondleiding op het paviljoen
  • 16.30 uur – Ontvangst op de stand van Handwerkskammer MΓΌnster en de VMO
  • 16.30 uur – 17.30 uur – Er isΒ de mogelijkheid om ondernemers uit de regio Enschede en de Achterhoek te ontmoeten tijdens een buffet
  • 18.30 uur – Vertrek richting Elst
  • 23.30 uur – Aankomst station Elst

Deze reis wordt u kosteloos aangeboden door de samenwerkende partners. *Let op: bij een no-show wordt er €250,- in rekening gebracht.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld