BDO masterclass Innovation Control Framework

event 8 dec 2020 15:45 - 17:00

Op dinsdag 8 december organiseert BDO samen met Briskr de Kick-off BDO masterclass: Innovation Control Framework. Tijdens dit (kosteloze) webinar, krijg je inzicht in welke elementen (of bouwstenen) van belang zijn voor de inrichting van een succesvol innovatief bedrijf. Door middel van gerichte vragen toetsen we waar je staat en in hoeverre je al in β€˜control’ bent.

Niet alleen verschaft dit webinar inzicht in hoe je organisatie ervoor staat, daarnaast zetten we je aan het denken over de inrichting van jouw organisatie. Ook staan we stil bij het belang en de gevolgen van bepaalde keuzes en introduceren wij het Innovation Control Framework.

Innovation Control Framework

Het framework is de basis voor de verdiepende masterclasses die in februari van start gaan. Iedere masterclass behandeld één van de eerdere genoemde onderwerpen, strategie, bedrijfs- en juridisch structuur, personeelsbeleid, processen, operationele bedrijfsvoering en financiën, en geeft handzame inzichten en tips om optimaal in control te zijn op ieder aspect.

Benieuwd of jij in control bent en hoe het Innovation Control Framework jouw organisatie verder kan helpen innoveren? Schrijf je dan in voor deze online kick-off op 8 december via onderstaande link!

Kick-off BDO masterclasses: Innovation Control Framework

Op de hoogte blijven van circulaire economie en energietransitie

Je aanmelding kan niet worden bewaard, probeer het nogmaals.
Bedankt voor je aanmeldig
* verplicht veld